­
Logo Coolaction
­

100 km rond Ermelo

Coolaction opereert 100 km rond Ermelo. Verkoop, montage, vlotte service en zorgvuldig onderhoud. daarbuiten op afspraak!

 

­

Gedegen advies

Laat u kosteloos adviseren, thuis of op kantoor. Coolaction staat voor gedegen voorlichting in ruim assortiment airco's.

 

­

Snel contact

Voor een afspraak! klik hier of mail naar info@coolaction.nl

 

Timo en Gerard

Een beter klimaat begint bij Coolaction!!

Coolaction biedt voor elke vraag in klimaatbeheer een perfecte oplossing op maat. Comfort zonder nadelen: split- airco of multi- split airco zorgen altijd en overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat. We bieden alles wat u van een airco mag verwachten!
Wij bieden 5 jaar garantie! en bij LG airco's zelfs 10 jaar op de compressor.

Wij zijn een (airco-technisch) installatiebedrijf, gespecialiseerd in airconditioning. Bij ons kunt u al ruim 23 jaar terecht voor zowel zakelijk als particuliere airconditioning toepassingen.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in woningen, kleine kantoren/praktijkruimtes en chalets etc.

Zeker in chalets kan de standaard warmtepomp op de airco's een voordelige uitkomst bieden nu het camping/gas steeds duurder worden zal.

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer, chalet en kantoor kunt u bij ons terecht.
Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing voor uw toepassing!

Vriendelijke groet ,

Timo van der Riet en Gerard Schellingerhout

timo            Gerard

 

We zijn het beste op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bereiken!

Of klik hier!

 

­

Hoe werkt een Airco?

Een airconditioning heeft iets magisch. Hoe kan het dat een apparaat koude produceert, terwijl het in de ruimte en buiten bloedheet is?

 

De voordelen van een Coolaction Airco

Comfort
Comfort
Een van de meest voor de hand liggende voordelen van airconditioning is dat het helpt bij het handhaven van een comfortabele binnentemperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Dus heerlijke verkoeling in de zomer en aangename warmte in de wintermaanden

 

Verbeterde luchtkwaliteit
Verbeterde luchtkwaliteit
Airconditioners zijn ook in staat om de luchtkwaliteit te verbeteren door de lucht te filteren en schadelijke stoffen en allergenen te verwijderen. Dit kan helpen bij het verminderen van allergieën en astma en het creëren van een gezondere leefomgeving.

 

Beter slapen
Betere slaap
Een andere belangrijke functie van airconditioning is het helpen creëren van een rustige en comfortabele slaapomgeving. Door een constante temperatuur en vochtigheidsgraad te behouden, kan airconditioning helpen om beter te slapen.

 

Verhoogde productiviteit
Verhoogde productiviteit
Een aangename en comfortabele werkomgeving kan de productiviteit en concentratie van werknemers verhogen. Airconditioning kan hierbij helpen door de temperatuur op een comfortabel niveau te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren.

 

Bescherming
Bescherming van apparatuur
Airconditioning kan helpen bij het beschermen van elektronische apparatuur en andere gevoelige apparaten. Door een constante temperatuur en vochtigheidsgraad te handhaven, kunnen airconditioners helpen bij het voorkomen van schade door oververhitting of vocht.

 

Veiligheid
Veiligheid
Vermindert uitputting door hitte en voorkomt uitdroging en andere gezondheidsproblemen die kunnen optreden bij extreme hitte. Dit kan vooral belangrijk zijn voor ouderen, kinderen en mensen met gezondheidsproblemen.

 

Opgeleverd

We zitten niet stil!

Coolaction is actief in de meest veelzijdige branches. Van particulier tot zakelijk gebruiker
chalets
woonhuis
kantoor
 

 

Aanbieding 1

LG PC09ST

Klik hier voor jou prijs!
Koelen en verwarmen
Ingebouwde Wifi
Nu met Plasmaster Ionizer
Comfort Air en Jet Cool
Bediening met app of stembesturing
aanbieding
Inclusief standaardmontage

Standaard Plus

2.5 / 3.3 kW

MEER INFO

 

Aanbieding 2

­
­
­

LG PC12ST

Klik hier voor jou prijs!
Koelen en verwarmen
Ingebouwde Wifi
Nu met Plasmaster Ionizer
Comfort Air en Jet Cool
Bediening met app of stembesturing
aanbieding
Inclusief standaardmontage

Standaard Plus

3.5 / 4.0 kW

MEER INFO

 

Aanbieding 3

­
­
­

LG PC18ST

Klik hier voor jou prijs!
Koelen en verwarmen
Ingebouwde Wifi
Nu met Plasmaster ionizer
Comfort Air en Jet Cool
Bediening met app of stembesturing
aanbieding
Inclusief standaardmontage

Standaard Plus

5.0 / 5.8 kW

MEER INFO

 

Aanbieding 4

­
­

LG PC24ST

Klik hier voor jou prijs!
Koelen en verwarmen
Ingebouwde Wifi
Nu met Plasmaster Ionizer
Comfort Air en Jet Cool
Bediening met app of stembesturing
aanbieding
Inclusief standaardmontage

Standaard Plus

6.6 / 7.5 kW

MEER INFO

 

Hoe we ooit zonder airco leefden

aquaductDe geschiedenis van de airconditioner gaat terug tot de oude beschavingen, toen mensen gebruik maakten van natuurlijke methoden om hun huizen koel te houden. Zo bouwden de oude Egyptenaren huizen met dikke muren en kleine ramen om de warmte buiten te houden, terwijl de oude Romeinen gebruik maakten van aquaducten om koud water door hun huizen te laten stromen.

De moderne airconditioner zoals we die vandaag kennen, is echter ontwikkeld in de late 19e eeuw en vroege 20e eeuw. Een belangrijke pionier op dit gebied was Willis Carrier, die in 1902 de eerste moderne airconditioner ontwikkelde. Deze eerste airconditioner was ontworpen voor de drukkerijindustrie en werd gebruikt om de luchtvochtigheid in de drukkerijen te reguleren en de inktconsistentie te verbeteren.

In de jaren 1920 en 1930 werd de airconditioner steeds populairder en begon hij te worden gebruikt in andere sectoren, zoals bioscopen, kantoorgebouwen en winkelcentra. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de airconditioner ook gebruikt om de omstandigheden in schepen en vliegtuigen te verbeteren, wat bijdroeg aan het comfort van de soldaten en bemanningen.

Sindsdien is de airconditioner steeds verder ontwikkeld en verbeterd, met name op het gebied van energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Vandaag de dag zijn airconditioners een onmisbaar onderdeel van het moderne leven en worden ze gebruikt in woningen, kantoren, hotels en vele andere gebouwen over de hele wereld.

Windtorens

Windtorens


Al sinds de oudheid worden huizen met natuurlijke koeleigenschappen ontworpen. Zo bouwden de oude Perzen huizen met windtorens (nog steeds te zien in het Midden-Oosten). Deze vaak fraai vormgegeven torens vangen de koelere wind boven een huis, leiden die naar binnen en duwen de warme binnenlucht naar buiten.

 

Hanok

Hanok


Bij het traditionele Koreaanse huis – de Hanok – werd bij het ontwerp ook rekening gehouden met verkoeling in de zomer. De belangrijkste kamers werden door een open gang met een houten vloer van elkaar gescheiden. Een briesje kon zo door de hal waaien, waardoor de woonkamer koeler was dan de rest van het huis.

bovenlichten

Bovenlichten


Ook in Nederland zien we 'de voorloper van de airco'!! Zo werden er kleine ramen (nu bekend als bovenlichten) boven een deur gebouwd. Deze konden worden geopend om het binnen koel en geventileerd te houden.

Waarom Coolaction?

Waarom Coolaction Airconditioning?
  • Persoonlijk contact en advies; dus geen tussenpersonen
  • Leverancier van gerenommeerde A-merken en -producten
  • Afspraak is afspraak
  • Coolaction Airconditioning installeert de producten zelf!
  • De airco’s van Coolaction bieden verkoeling/verwarming,
  • Zijn energiezuinig en stil.
  • Verkoop en montage 100 Km rondom Ermelo/Harderwijk. daarbuiten volgens afspraak.
  • Gratis airco advies bij u thuis of op kantoor.
  • Mail voor een afspraak info@coolaction.nl

 

 

Direct contact! Bel: 0341- 494303

 

Een beter klimaat begint bij Coolaction!.
 

 

Wat zeggen onze klanten

­