­
Logo Coolaction
airco met remote

Basis voor een gezond en comfortabel leefklimaat.

Airconditioning werd vroeger vooral gezien als luxe, maar dat is tegenwoordig behoorlijk veranderd. Door de hedendaagse bouw, veel glas en platte daken, kan zelfs bij weinig zon de temperatuur in uw pand al snel oplopen. Vooral in warme vochtige zomers kan het in huis of op kantoor behoorlijk onbehaaglijk worden en in dat geval is airconditioning geen luxe maar een voorwaarde om gezond en fit te blijven.

Een comfortabele temperatuur maakt het wonen, slapen en werken een stuk aangenamer met airco. Airconditioning zorgt ervoor dat de temperatuur en vochtigheid beheersbaar blijven waardoor u betere prestaties kunt leveren. Naast koelen zorgt een airco ook voor verwarming van uw ruimte waardoor u dus zomer en winter plezier heeft van een gewenst klimaat.

Airco thuis:

Steeds meer particulieren ontdekken het comfort van airco. Bij veel nieuwbouwprojecten is airco zelfs al standaard inbegrepen. Airco in de slaapkamer is zeker in Nederland geen overbodige luxe. Immers; warme zomernachten gaan hier vaak gepaard met een extreem hoge luchtvochtigheid. Benauwdheid is het gevolg. Airco filtert het teveel aan vocht uit de lucht en garandeert precies die temperatuur waar u zich prettig bij voelt. Een investering dus die zich terugbetaalt in een goede nachtrust.

Airco op Kantoor:

Een stabiel werkklimaat zorgt voor productieve werknemers. Wanneer het binnenklimaat aangenaam is, zullen de prestaties van uw werknemers nog beter worden. Een prettig kantoor tocht niet en is aangenaam koel tijdens de warme zomermaanden. Daarnaast zijn er ook verschillende airconditioners die naast koeling ook kunnen zorgen voor verwarming van een ruimte. Met goede airconditioning kunt u uw werknemers een aangename plaats om te werken bieden.

Het kiezen van het juiste systeem is van groot belang voor de effectiviteit van de airconditioner. Airconditioning voor een kantooromgeving moet voldoen aan verschillende eisen. De grootte van het kantoor en de hoeveelheid kantoorruimtes zijn van belang in de keuze van het juiste airconditioningsysteem. Naast het creëren van een aangenaam binnenklimaat kunt u door het plaatsen van de juiste airconditioner ook veel energie besparen.

 

Een besparing op uw energierekening

Door uw huidige verwarmingssysteem aan te vullen met airconditioning, kunt u verrassend veel energie besparen! Vrijwel al onze airco´s zijn ook leverbaar met een warmtepomp. Daardoor kunnen ze niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Deze airco-installaties maken een dusdanig slim gebruik van buitentemperatuur of grondwarmte, dat uit 1 kW elektriciteit maar liefst 4 kW koeling of warmte kan worden geproduceerd.

 

  49819269 1539619296169807 4943583872538378240 o LG wandunit 5 tot 7 kW Witteburcht 15

Direct contact! Bel: 0341- 494303

 

Een beter klimaat begint bij Coolaction!.
 

 

­