airco toshiba coolaction

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Hoge temperaturen in uw slaapkamer kunnen dit verstoren. Ook met hoog oplopende zomerse temperaturen wilt u -net als de meeste mensen- waarschijnlijk het liefst nog onder uw deken kunnen kruipen. Tobben met een ventilator of slapen met open raam met de bijbehorende geluidsoverlast en hinderlijke muggen behoren tot het verleden met airco in de slaapkamer. U bepaalt zelf het klimaat waarin u lekker slaapt en weer fris wakker wordt!

Gezonde lucht
Een Toshiba airco in uw slaapkamer zorgt niet alleen voor een betere nachtrust, maar voorziet ook in schone lucht. Airco’s zorgen namelijk niet alleen voor verkoeling of verwarming, maar ook voor gereinigde en ontvochtigde lucht. Voor mensen met bijvoorbeeld astma of allergieën is een airco in de slaapkamer dan ook zeker een goed idee.

Ongestoord slapen
Klinkt een Toshiba airco in uw slaapkamer u ook als muziek in de oren? Kijkt u nu al uit naar het moment waarop u zelf het klimaat in uw slaapkamer kan beheersen, maar bent u bang dat het geluid dat airco’s maken u alsnog wakker houden? Maakt u zich dan vooral geen zorgen! Alle modellen in ons uitgebreide assortiment maken zeer weinig geluid, zeker als ook nog eens gebruik wordt gemaakt van de zgn Comfort Sleep functie is het geluid niet meer dan 20 tot 25 dB(A). Ter vergelijking: een moderne ventilator produceert op de maximale stand 68 dBA.

2 pack ras n3kvp


Makkelijk in gebruik
Toshiba airco’s zijn er in vele verschillende uitvoeringen: wandmodellen, plafondmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en satellietmodellen. Bovendien kunnen hedendaagse airco’s behalve ruimtes koelen ook uitstekend verwarmen wanneer dat nodig is. Temperatuurschommelingen zijn verleden tijd met een moderne airco in uw slaapkamer.De verschillende modellen hebben elk zo hun eigen specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze gemakkelijk te monteren en eenvoudig in onderhoud. Met een vaste of een draadloze afstandsbediening bepaald u zelf het klimaat in uw slaapkamer.

Vrijblijvend advies
Bent u overtuigd van de voordelen van airco in uw slaapkamer? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Samen met u kan Coolaction een keuze maken die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Direct contact! Bel: 0341- 494303

Ga naar boven